IEC Portal de publicacions > Revistes científiques

Cerca ràpida
Cerca ràpida per   Ajuda
  Llistat d'articles Registres 1 a 6 (6 registres en total)  

Dioxines versus àcids omega-3 en el salmó : Un exemple de les complexitats del triangle salut-alimentació-química i d'intoxicacíons mediàtiques tan letals com els contaminants

 

 Autor/a: Canicio, Josep A.

Descripció física: P. 36-40

Títol de la col·lecció periòdica: TECA : tecnologia i ciència dels aliments

Citació Bibliogràfica / Resum

   

El Residu: la taula periòdica dels aliments

 

Descripció física: P. 82-85

Títol de la col·lecció periòdica: Revista de la Societat Catalana de Química

Citació Bibliogràfica

   

El residu: paràbola de la maionesa i l'allioli

 

Descripció física: P. 76-77

Títol de la col·lecció periòdica: Revista de la Societat Catalana de Química

Citació Bibliogràfica

   

Hidrocarburs aromàtics policíclics en oli de sansa o de pinyolada d'oliva i altres aliments

 

Descripció física: P. 27-35

Títol de la col·lecció periòdica: TECA : tecnologia i ciència dels aliments

Citació Bibliogràfica / Resum

   

La Crisis de los alimentos y el pan: abordaje de los fenómenos químicos y sociales

 

Descripció física: P. 4-11

Títol de la col·lecció periòdica: Educació Química : EduQ

Citació Bibliogràfica / Resum / Abstract / Resumen

   

Microestructura i propietats dels aliments

 

 Autor/a: Lluch, M. Àngels

Descripció física: P. 5-9 ; il·l

Títol de la col·lecció periòdica: TECA : tecnologia i ciència dels aliments

Citació Bibliogràfica / Resum

   
Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última
-

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.